Despre noi


Societatea a fost înfiinţată în anul 1996, având ca obiect de activitate comerţul en-gros cu piese de schimb de origine DACIA.

În anul 2000 devine Concesionar DACIA, iar din 2005 devine concesionar bi-marca Dacia & RENAULT. AMAT Piteşti, dealer autorizat de către producătorii SC Automobile Dacia SA si  RENAULT COMMERCIAL România, cu sediul în B-dul  Nicolae Bălcescu, nr. 204, Piteşti, acoperă întreaga gamă de activitaţi specifice:

- comercializarea gamei complete de vehicule noi DACIA & RENAULT la preţuri de la producător;

- service în garanţie, post- garanţie şi revizii tehnice pentru autovehicule Dacia si Renault;

- service în post - garanţie şi revizii tehnice pentru orice tip de autovehicul;

- atelier tinichigerie - vopsitorie pentru orice tip de autovehicul;

- inspecţii tehnice periodice (ITP) pentru orice  tip de autovehicul;   

- comercializarea gamei complete de piese de schimb de origine DACIA & RENAULT;

- preluări vehicule de ocazie, vânzari vehicule de ocazie, contracte buy - back, servicii asistenţă rutiera, inchirieri auto.

Beneficiară a unei tehnologii moderne, evoluţia firmei este rezultatul unor serii de progrese facute de-a lungul timpului, care se traduc prin caracteristici excelente de conduită şi servicii de excepţie din domeniul vânzărilor auto si servicii post-vânzare la cele mai înalte standarde.

O echipă profesionistă formată din consilieri de vânzări este permanent la dispoziţia tuturor celor dornici să afle mai multe detalii despre oricare dintre modelele Dacia si Renault şi asigură asistenţă de specialitate, atât în perioada premergătoare comercializării propriu-zise, cât şi în perioada ce urmează intocmirii documentelor necesare în scopul vânzarii. Toate acestea au ca scop unic obţinerea satisfacţiei clientului, un obiectiv uşor de atins printr-un efort susţinut din partea intregii echipe. Serviciile de post-vânzare se concretizează în interiorul unui service modern şi echipat cu utilaje ce încorporează tehnică de ultimă oră, precum post de diagnosticare computerizată şi un numar de 19 elevatoare, astfel încât, unul dintre cele mai importante aspecte, perioada de programare în service şi timpul alocat reparaţiilor a fost redus în mod considerabil, pentru a putea oferi clienţilor o rezolvare cât mai promptă a oricărei solicitări. De asemenea, prin magazinul propriu al societăţii, cei care sunt deja posesorii unui model Dacia sau Renault, işi pot echipa automobilul cu o mare varietate de accesorii de origine DACIA & RENAULT.

INFORMATII DE MEDIU

Mediul inconjurator reprezinta un element esential al existentei umane, fiind rezultatul interactiunii dintre elementele naturale: sol, aer, clima, biosfera, cu elemente rezultate din activitatea umana. Toate acestea influenteaza conditiile existentiale si posibilitatile de dezvoltare viitoare a societatii, drept urmare, protectia mediului este o prioritate atat la nivelul Romaniei, cat si la scara globala.

Din acest motiv, obiectivul nostru este sa mentinem sub control si sa reducem impacturile asupra mediului si ne angajam:

*sa ne conformam la cerintele legale si alte cerinte aplicabile la care organizatia a subscris;

*sa imbunatatim continuu performantele de mediu;

*sa gestionam adecvat deseurile generate de activitatile noastre;

*sa asiguram un personal responabil si calificat;

*sa instruim si sa sensibilizam personalul pentru atingerea obiectivelor de mediu.

In trimestrul I 2021 am efectuat curatarea separatorului de hidrocarburi situat in incinta societatii noastre; am predat spre valorificare si eliminare 3020 kg ulei uzat si 460 kg filtre de ulei, deseuri periculoase rezultate din activitatea de service.