Dokker Van

Descriere
DESIGN

Desi este o furgoneta autentica, nici designul exterior nu a fost neglijat. Liniile sale armonioase si solide inspira robustete si performante dinamice.

TEHNOLOGIE

Sistemul multimedia Media Nav Evolution, mai simplu si mai intuitiv ca oricand, ofera noi functii: informatii despre trafic, alerte privind siguranta, conectivitate cu aplicatiile pentru smartphone compatibile. Desigur, nu lipsesc nici functiile consacrate: ecran tactil de 7 inchi (18 cm ), navigatie GPS, telefonie, radio, media...Poti purta convorbiri telefonice ''hands free'' si poti asculta muzica de la dispozitive externe prin functia Bluetooth sau le poti conecta direct la mufele USB si Jack.

SIGURANTA

ESP, sau Electronic Stability Program, este o functie activa antiderapaj, al carei rol este imbunatatirea tractiunii si mentinerea traiectoriei autovehiculului. Dacia dokker Van este echipata cu airbaguri pentru siguranta ta. Daca vrei sa instalezi un scaun pentru copii pe scaunul pasagerului din fata, nu uita sa dezactivezi airbagul din aceasta parte. O actiune simpla pentru maxima siguranta.

CONFORT

Noua Dacia Dokker Van permite accesarea cu usurinta a spatiului de incarcare, gratiei portierei laterale glisante cu o latime record in categoria sa, de 703 mm. Foarte utila atunci cand spatiul de descarcare este mai restrans. Noua Dacia Dokker are un volum efectiv generos, de 3, 3 m3. Sistemul multifunctional Dacia Easy Seat, care permite reglarea pe lungime, inclinarea si rabatatarea, iti permite sa reorganizezi cu usurinta spatiul de transport asa cum iti doresti. Prin rabatarea spatarului se creeaza o suprafata utila pe care poti scrie, poti lucra pe laptop.

MOTORIZARI

Benzina: Tce 102 GPF, Tce 130 GPF.

Motorina: Blue dCi 75, Blue dCi 95.

SPATII DE DEPOZITARE

Cu o capacitate utila de 675 kg*,  un volum efectiv intre 3,3 si 3,9m si o lungime de incarcare intre 1,90 si 3,11m, toate activitatile profesionale vor fi mult mai simple. Dacia Doker Van este autovehicului preferat al afacerilor care apreciaza utilitatatea.Fiabil si robust, acesta ofera o capacitatea mare pentru a putea transporta cu usurinta toate echipamentele de care ai nevoie.

*incepand de la versiunea Ambiance

 

Variante
Dokker Van Ambiance

Echipamente:

• Baghete laterale de protecţie negre

• Computer de bord

• Geamuri electrice

• Închidere centralizată cu telecomandă pe cheie

• Cutie de documente închisă

• Cutie de documente închisă

• Panouri de uşi biton negru gri deschis

• Radio CD 1DIN cu satelit de comandă pe volan, priza Jack, USB şi Bluetooth

• Cutie de documente închisă

• Spaţiu de depozitare în plafon

• Scaun şofer, volan si centuri faţă reglabile pe înălţime

Lista Preturi

DOKKER VAN AMBIANCE
Incepand cu 12.035 € cu TVA
sau
10.113 € fara TVA