CAPTUR E TECH PLUG IN HYBRID

Descriere
DESIGN

Beneficiaza de toate atuurile modelului CAPTUR: design si experienta la bord personalizabile; tehnologie de avangarda, cu cel mai mare ecran in segmentul sau.

TEHNOLOGIE

Cu Multi - Sense poti sa personalizezi noul CAPTUR in functie de starea ta de spirit. Alege dintre cele trei moduri de condus personalizabile si cele opt culori de ilumina ambientala. In modul PURE poti sa atingi numai cu motorul electric viteza de 135 km/h.

Cu EASY LINK beneficiezi de un sistem multimedia intuitiv si ergonomic. Ecranul tactil de inalta rezolutie are o diagonala de 9,3``. Acces facil la informatii despre statiile de incarcare. Monitorizeaza schimbarile fluxului de energie. Regleaza cu usurinta setarile de incarcare a bateriei si temperatura de la bord.

MOTORIZARI

Bucura-te de libertatea de a alege, cu NOUL CAPTUR E TECH Plug - in Hybrid. Cu ajutorul grupului motopropulsor hibrid, poti parcurge aproape 65 km in oras, in modul electric, si poti utiliza modul hibrid in timpul iesirilorĀ in weekend. O solutie pentru fiecare tip de calatorie.

Variante
NOUL CAPTUR E - TECH PLUG IN HYBRID
Lista Preturi

NOUL CAPTUR E - TECH PLUG IN HYBRID
Incepand cu 29.950,00 € cu TVA
sau
24.958 € fara TVA


Galerie Media