Noul Captur

Descriere
DESIGN

Un model SUV cu linii sportive. O silueta impunatoare, interior rafinat si exterior in 2 nuante, complet personalizabil. Mai mare si modern, Noul CAPTUR are toate atuurile unui SUV.

Paseste in lumina reflectoarelor! Noul CAPTUR permite personalizare atat la interior cat si la exterior.

Plafon, oglinzi exterioare, scuturi. Personalizeaza designul Noului CAPTUR cu peste 90 de combinatii posibile pentru exterior. Descopera pachetele de personalizare pentru interior si personalizeza-ti habitaclul cu 18 combinatii posibile: tablou de bord, tapiterie, ornamente colorate, panouri decorative, cotiere.

TEHNOLOGIE

Pentru a imbunatati experienta la volan fara a afecta siguranta, Noul CAPTUR este echipat cu cele mai noi tehnologii si pregateste calea catre condusul autonom.Bucura-te de o calatorie relaxanta!

SIGURANTA

 

CONFORT

3 moduri de condus ( Eco, Sport , MySense ), 8 setari pentru iluminarea interioara. Personalizeaza Noul CAPTUR in functie de preferintele tale, cu ajutorul tehnologiei MULTI - SENSE.

Noul CAPTUR se adapteaza stilului tau de viata: cabina cu design inteligent, habitaclu spatios si portbagaj generos ( maxim 536 l ), bancheta spate rabatabila, spatii de depozitare multiple.

MOTORIZARI

Cu Noul CAPTUR beneficiezi de o generatie noua de motorizari pe benzina eficiente si performante, care se remarca prin costuri reduse si eficienta.

TCe 100: versatil. Acest motor turbo cu 3 cilindri de noua generatie, ce dezvolta 100 CP, cuplat la o cutie de viteze manuala, asigura un confort optim al deplasarii si face din Noul CAPTUR un SUV versatil. De asemenea, se remarca printr-un consum redus de carburant.

TCe 130 FAP: economic si dinamic. Acest motor turbo cu 4 cilindri si injectie directa poate fi cuplat la o cutie de viteze manuala cu 6 trepte sau automata cu 7 trepte, ambreiaj dublu si pedale pentru schimbarea vitezelor montate pe volan. Asigura versatilitate si performante dinamice excelente, precum si un consum redus de carburant.

Variante
Captur ZEN

Motorizari:

TCe 100 GPL, TCe 95, TCe 140 EDC FAP, TCe 140 FAP

Echipamente :

  • Scaune fata reglabile pe inaltime
  • Consola centrala cu spatiu pentru incarcare smartphone prin inductie
  • EASY LINK 7": Sistem multimedia conectat, cu ecran tactil 7", radio, Bluetooth
Captur INTENS

Motorizari:

TCe 100 GPL, TCe 95, TCe 140 EDC FAP, TCe 140 FAP, Plug - in 160

Echipamente:

  • EASY LINK 7": Sistem multimedia conectat cu navigatie, ecran tactil 7", Bluetooth
  • Frana de mana electronica cu functie Auto-Hold
  • Volan imbracat in piele
  • Jante aliaj 17"
Lista Preturi

CAPTUR ZEN
Incepand cu 17.890,00 € cu TVA
sau
15.034 € fara TVA


CAPTUR INTENS
Incepand cu 19.790,00 € cu TVA
sau
16.630 € fara TVA


Galerie Media