Kangoo

Descriere
DESIGN

Cu noul său design care încorporează noua identitate de marcă Renault, KANGOO Express te va uimi! 

SIGURANTA

Știm că petreci ore bune pe drum. Tocmai de aceea am acordat atenție specială poziției la volan. Pentru confortul optim, poți să reglezi volanul, și înălțimea scaunului.

Pentru un plus de asistență, senzorii detectează obstacolele și te avertizează cu o serie de semnale sonore care cresc în intensitate pe măsura apropierii de acestea.

Noul sistem ESP încorporează două funcții: Extended Grip, care îmbunătățește tracțiunea vehiculului pe teren moale, și Hill Start Assist, care te ajută să pornești ușor în pante abrupte.

 

CONFORT

În premieră pentru gama Renault KANGOO Express, opțiunea cu scaune pentru bancheta față este disponibilă indiferent de nivelul de echipare sau de lungimea pentru care optezi. Cu această opțiune, poți transporta doi pasageri fără să reduci volumul disponibil.

Am acordat atenție specială confortului pasagerilor, lăsând și posibilitatea de a rabata scaunele pasagerilor pentru o lungime de încărcare și mai mare. De asemenea, bancheta oferă trei locuri și este rabatabilă 1/3-2/3.

MOTORIZARI

Am echipat Renault KANGOO Express cu motoare performante și eficiente.Cu arsenalul de tehnologii precum Stop&Start, recuperarea energiei la frânare, sistem EGR cu presiune scăzută și gestiune termică, Renault KANGOO Express îți aduce motoare concepute pentru îmbunătățirea performanței energetice și reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră. Cu motorul dCi 90, dispui de indicator pentru schimbarea treptei de viteză și mod Eco în echiparea standard și reduci consumul de carburant cu până la 10%, în funcție de stilul de condus și de condițiile de condus. Cu aceste tehnologii combinate, Renault KANGOO Express a devenit lider de piață în segmentul său.

SPATII DE DEPOZITARE

Cu numeroase spații de depozitare, Renault KANGOO Express se adaptează nevoilor tale și îți oferă oportunitatea de a alege.

Cu toate scaunele pentru pasageri rabatate, poți instala lângă tine separatorul cu plasă și câștigi încă 3,6 m3 de spațiu! Versiunea cu cabină pentru pasageri are statut de autoutilitară, ceea ce înseamnă că îți poți recupera taxa TVA.

Variante
Kangoo LIFE

Motorizari : 

Blue dCI 80

​Echipamente:

 • ESM (Energy smart management)
 • HSA (asistenta la urcarea in panta) si Grip Control ( extra control pe suprafete cu aderenta redusa)
 • Radio MP3 USB, Blluetooth, mufa tip Jack, afisaj integrat
 • Geamuri electrice fata
 • Oglinzi retrovizoare electrice si degivrante
 • Luneta cu incalzire
Kangoo ZEN

Motorizari: 

Blue dCI 95

Echipamente:

 • Luneta cu incalzire
 • ESM (Energy smart management)
 • Asistenta la franarea de urgenta
 • Radio CD MP3 USB, Bluetooth, mufa tip Jack, afisaj integrat
 • Geamuri laterale spate si luneta cu tenta inchisa ( accentuata)
 • Aer conditionat cu reglare manuala si filtru de praf pentru habitaclu
Lista Preturi

KANGOO LIFE
Incepand cu 17.550,00 € cu TVA
sau
14.748 € fara TVA


KANGOO ZEN
Incepand cu 19.550,00 € cu TVA
sau
16.429 € fara TVA