Kangoo ZE

Descriere
DESIGN

Designul Kangoo Z.E. evolueaza: partea din fata dotata cu o noua bara de protectie si blocurile optice noi, respecta noua identitate vizuala Renault. Logo-ul de dimensiuni mai mari mascheaza cu ingeniozitate trapa de reincarcare electrica.
In plus, versiunea 100% electrica a Kangoo se diferentiaza de versiunea cu motor termic: in partea din fata, este prevazuta cu masti negre pentru proiectoare, iar logo-ul si bandourile cromate au o nuanta albastruie. In spate, prelungirile de culoare albastruie ale farurilor sunt si ele specifice acestei versiuni.

Kangoo Z.E. se distinge: alegerea acestei furgonete electrice este modalitatea perfecta de a va demonstra angajamentul pentru respectarea mediului inconjurator.
Imbunatatirile in materie de design se regasesc si in habitaclu care include o noua de plansa de bord ce nu renunta totusi la spatiul de depozitare central si un nou volan, ambele de calitate mai buna.

TEHNOLOGIE

 Cu un design improspatat, Noul Kangoo Z.E. pastreaza toate avantajele mobilitatii electrice: in primul rand, placerea de a conduce. La bordul Kangoo Z.E., placerea la volan este diferita, noua, surprinzatoare. Zi de zi, resimtiti un calm neobisnuit. Totul este foarte simplu, transmisia automata, fara nevoia de schimbare a vitezelor transforma condusul Kangoo Z.E. intr-un gest reflex, calm, fara sincope.

CONFORT

Proiectat pentru a-ți oferi confort, Renault KANGOO Z.E. beneficiază de o gamă largă de echipări care fac călătoria mai ușoară:


Radio cu Bluetooth și USB
Renault KANGOO Z.E. îți permite să conectezi telefonul prin USB sau Bluetooth. Această opțiune este disponibilă la toată gama de radiouri Renault KANGOO Z.E. Poți asculta muzica de pe telefon și poți efectua apeluri rămânând cu mâinile pe volan și atent la drum.


Cruise control
Pentru confortul optim al șoferului, Renault KANGOO Z.E. este echipat Cruise control. Poți selecta o viteză de deplasare constantă sau o viteză maximă și conduci fără griji.


Senzori de parcare spate
Parcarea laterală îți pune probleme? Senzorii de parcare te ajută! Acest sistem detectează eventualele obstacole și te avertizează emițând o serie de semnale sonore care cresc în intensitate pe măsura apropierii de acestea.


Senzori de ploaie și lumină
Renault KANGOO Z.E. face condusul mai ușor. Ștergătoarele sunt activate automat în condiții de ploaie iar senzorul de lumină activează farurile atunci când mașina intră într-un tunel sau la lăsarea serii. Inteligent!


Comenzi vocale*
Bucură-te de o călătorie în totală siguranță! Renault R-Link dispune de comenzi vocale inovatoare*, pe care le poți folosi pentru a efectua apeluri sau pentru a dicta adresa de destinație.
 O modalitate excelentă de a economisi timp la volanul noului tău Renault KANGOO Z.E.!

*Indisponile în limba română.


Comenzi pe volan
Poți căuta postul de radio preferat și poți regla volumul fără a lua mâinile de pe volan. În Renault KANGOO Z.E., divertismentul este garantat!

 

 

Variante
Kangoo CONFORT ZE 5 locuri

Echipamente:

Cutie de viteze - automata

Frane disc fata si spate

Geamuri fata electrice, cu impuls pe partea soferului

Oglinzi retrovizoare electrice si degivrante

Sarcina utila recomandata- 650 kg

Cablu incaracare priza speciala.

 

Kangoo CONFORT ZE 2 locuri

Echipamente:

Cutie de viteze - automata

Frane disc fata si spate

Geamuri fata electrice, cu impuls pe partea soferului

Oglinzi retrovizoare electrice si degivrante

Sarcina utila recomandata - 650 kg

Cablu incaracare priza speciala

Lista Preturi

KANGOO CONFORT ZE 5 LOCURI
Incepand cu 34.430,00 € cu TVA
sau
28.933 € fara TVA
* la pretul afisat se adauga pachetul legislativ in valoare de 58 Euro (TVA inclus ) * pretul afisat nu include costul lunar de chirie a baterie


KANGOO CONFORT ZE 2 LOCURI
Incepand cu 32.380,00 € cu TVA
sau
27.210 € fara TVA
* la pretul afisat se adauga pachetul legislativ in valoare de 58 Euro (TVA inclus ) * pretul afisat nu include costul lunar de chirie a baterie